Kwaliteit

Kwaliteitsvolle praktijk

Vanaf 2019 behalen we het PQK-label voor kinesitherapeuten. Deze praktijk tracht ieder jaar haar doelstellingen te behalen om zo het kwaliteitslabel te verkrijgen. De criteria worden opgebouwd rond vier pijlers. Kennis- en competentiemanagement, organisatie van de zorg en de praktijk, kwaliteit van de zorg en automatisering & informatisering.

Bijzonder beroepsbekwaamheid

Alle manuele therapeuten hebben de bijzondere beroepsbekwaamheid in de Manuele Therapie. Dit houdt in dat we de MaNaMa opleiding Manuele Therapie gevolgd hebben en geslaagd zijn in het eindexamen. Tevens moeten we voldoen aan 200 accredetatie punten per periode van 5 jaar.

De introductie van de bijzondere beroepsbekwaamheden draagt bij tot meer transparantie binnen ons vakgebied, brengt de competenties op het beroepsterrein helder in kaart en waarborgt de kwaliteit van de verleende zorg.

Teambuilding

De teambuilding van dit jaar vond plaats in Ieper. We hadden geluk met het weer en we maakten er een sportief uitje van. Nadat onze honger gestilt was zochten we via geo - cathcing 'schatten' in de binnenstad van Ieper. Leuk om te doen en je wandelt toch snel 2 à 3 uur rond. Onze primus was Florian die 5 schatten vondt !  Wil je meer over ontdekken, klik op volgende link. Hierna deden we onze eerst escape room: the longest hour. Een super ervaring ! Ondanks het oplossen van alle puzzels en het bereiken van de laatste kamer slaagden we jammer genoeg net niet in het finale - spel. 

We zijn tevens lid van volgende beroepsvereningen.